Türkçe Spinner Programı

6 years ago

Türkçe spinner programı, Türkçe makaleleri özgünleştirmek için kullanılan programların genel adıdır.

Makale özgünleştirme işlemi için bu tür programlar kullanılmaktadır. Türkçe spinner programı için kelimelerin eş anlamlıları ile değiştirilmesi esası yıllardır kullanılmaktadır. Bu durum cümlenin anlamının bozulmasına sebebiyet vermekte ve web sitesi sahiplerini zor durumda bırakmaktadır.

Türkçe spinner programlarının amaçladığı kelimeleri eş anlamlıları ile değiştirme işlemini daha akılcı ve kelimeyi tanıyan bir algoritmayla bir araya getiren TürkçeSpin site sahiplerinin en çok zorlandığı konu olan özgünleştirme işlemi için iyi bir çözüm olmuştur. Kelimeyi köküne ve tüm eklerine ayırabilen TürkçeSpin kelimelerin cümleye uygun bir şekilde değiştirilmesini sağlar.

Türkçe spinner programı için gerekli olan anlam bozukluklarını en aza indirme işlemini gerçekleştirebilmektedir. Bu yüzden Türkçe spinner programları arasındaki en gelişmiş yapıya TürkçeSpin sahiptir. Kelimeleri tanımasının yanı sıra kısaltma ve özel isimleri de algılayabilmektedir. Bir Türkçe spinner programından beklenen tüm özellikleri bünyesinde bulunduran TürkçeSpin'i keşfedin!